EL kábel:

Az EL kábel egy több rétegű vezetékből álló fényforrás, mely áram hatására a belsejében található foszfor segítségével világítja meg környezetét. A LED-del ellentétben nem pontszerű világítótest, hanem 360 fokban képes törés nélkül fényt kibocsátani és nem melegszik fel. Széles körben használható, biztonságos, energiatakarékos, kapható bármilyen színben, igény szerint szabadon formázható. Kiváló reklámok, kirakatok, üzletek, autók, lakások, bútorok, lépcsők, belsőépítészeti világító dekorálás kellékeként vagy akár a ruházat díszítésére is.

Éljen az EL technológia végtelen felhasználási lehetőségeivel!!!

EL panel :

Az El panel egy papírvékony világítótest, mely vonzza a tekintet, forradalmasítja az üzlet kommunikációját, mert célzott üzenettel találja meg a fókuszban lévő közönséget. Óriási előnye a megvilágított hirdetőtáblákkal szemben, hogy 75%-kal kevesebb energiát használ fel, bármilyen méretűre és alakura szabható miközben kitűnő vizuális élményt nyújt. Az El panelbe bármilyen logó, kép, ábra beilleszthető, majd flexibilisen felszerelhető, csak áramot kell biztosítani működéséhez.
A reklám célokon túl hasznosítható architektúrális kiegészítőként az enteriőr kialakítása során, lépcsők, folyósok megvilágításaként, díszítő fényforrásként.

EL panel

Óceán projejktor :

 

Kapcsolja be az óceánt otthonába!

Az Óceán projektor egy fejlett holografikus rendszerrel ellátott relaxációs projektor. A szerkezet segítségével a tengerparton érezhetjük magunkat, mivel a hullámzó tengerhez hasonló képet vetít a falra és a mennyezetre. Vízálló, ezért fürdőszobában is használható. USB-n keresztül PC-ről, mobiltelefonról vagy mp3 lejátszóval is működtethető. Ezáltal az óceán projektor relaxációs élményét zenével is lehet fokozni.